Vendégkönyv

Vendégeink írták rólunk:

2019. augusztus

Nagyon jó kis szállás, túrázáshoz nagyon jó a fekvése.

A szállás olyan volt amire számítani lehetett a képek és a leírás alapján. Semmi kellemetlen meglepetés. Nagyon barátságos, segítőkész házigazda.

Aki csendre, nyugalomra, elvonulásra vágyik, annak ideális helyszín.

Tetszett a régies bútorzat, a jókora udvar elszeparált nyugalma, a sokfajta szabdtéri kiülési lehetőség.
 

2019. július

Multidéző vidéki hangulat. Nyugalom és csend.

Nyugalom, csend és falusi hangulat. Tökélestes pároknak. 4 fő részére ideális. Dicséretes a ház kialakítása és a bútorok felszerelési tárgyak kiválasztása.

2018. szeptember

Alles in allem o.k.

Obwohl der Gastgeber kein deutsch oder englisch konnte, war eine Verständigung per SMS jederzeit unkompliziert. Gastgeber sehr freundlich und regelmäßiger Wäschewechsel, sowie ordentliche Reinigung. Preis-Leistung stimmen 100%.

2017. július

It's a wonderful facility with wonderful people! Highly recommended!

2017. március

Három napot töltöttünk a Kemencés Vendégházban. Imádtuk. A nyugodt, falusi környezet, a jó ízléssel berendezett ház, a nagy udvar, a jó és tiszta levegő, a környék látnivalói felejthetetlen élményt, teljes kikapcsolódást és pihenést adtak számunkra. Ajánljuk minden családnak, baráti társaságnak, mert minden adott ahhoz, hogy a vendégek kitünően érezzék magukat. Köszönjük szépen.

2017. január

Tiszta,bárátságos,jól felszerelt,csendes. Bárki akki ide jönne pihenni,nem csalodik.

2016. november

Teljesen renden volt,sőt!! Kifogástalan jelző szinte sértés. Megyünk máskor is!

2016. augusztus

Minden várakozásunkat felülmúlta az apartman és a vendéglátás. A valóságban a házak, szobák és a környezet sokkal szebb mint a képeken. Még sohasem találkoztunk ilyen kedves szállásadóval és családjával. Mindenkinek sźívből ajánljuk, aki szeretne jókat pihenni, aludni és esténként jókat sütögetni. Figyelnek a vendégek kényelmére, és egyben a régi vidéki hangulat megteremtésére.  Köszönjük szépen !

2016. július

Három család volt együtt, kényelemben. Csak mi voltunk, mind a három apartmant lefoglaltuk. Kevés ilyen hely található.

2016. május

Nagyon szépen köszönjük a szállást! Még a vártnál is sokkal csodásabb volt az épület, a berendezés, a kert. Igazán gratulálunk ahhoz, hogy ilyen szép vendéglátóhelyet alakítottak ki és kínálnak az érkezőknek. A szobák nagyon szépek, a kert rendezett, a sütögető helyek pedig kifejezetten különlegesek voltak. Természetesen a környék is gyönyörű, a Cserhát lankái nagyon hangulatosak.