Szolgáltatások

"Romantik" négyfős apartman:

Az 50 m2-es, tornácos ház négy fő elhelyezésére alkalmas. Az épületben a XIX. század elejének stílusában, korhű bútorokkal berendezett két darab, kétágyas szoba található. Mindkét szobához önálló WC és zuhanyzó helyiség tartozik valamint az apartman egy teljesen felszerelt konyhával is rendelkezik.

"Junior" kétfős apartman:

A 20 m2-es, modern bútorokkal felszerelt apartman két fő elhelyezésére alkalmas. A szobában kihúzható kanapéágy található. Ezen felül az apartmanban külön WC, zuhanyzó, valamint egy felszerelt konyha található.

"Kis pajta" kétfős stúdió apartman:

A különálló épületben lévő, a XIX. század elejének stílusában, korhű bútorokkal berendezett 25 m2-es stúdió két fő elhelyezésére alkalmas. A szobában egy régi kétszemélyes parasztágy, konyhasarok és étkező található. Ezen felül külön WC és zuhanyzó tartozik még a szobához.

Közös helyiségek, egyéb szolgáltatások:

Az ingatlanon található egy fedett, zárt, de nem fűtött étkező helyiség, amiben tavasztól őszig 10-15 fős társaság részére közös étkezésre, bográcsozásra, grillezésre kiválóan alkalmas. Ugyanitt télen a rendelkezésre álló gáz hősugárzó mellett forralt borozást és gesztenye sütést, vagy akár egy disznóvágást is meg lehet tartani. Ezen túlmenően a kertben nyitott tűzrakó és fedett grillező hely is található, ami térítés mentesen igénybe vehető. Igény esetén a környék gyalogos megismeréséhez a környék flóráját és faunáját jól ismerő túravezető igénybevételére is lehetőség van. Ezen kívül egy különálló épületben található a vályogtéglás búbos kemence, egy teljesen felszerelt konyha és XIX. századi bútorokkal berendezett 8-10 fős étkező is. Ennek használata csak külön megbeszélés alapján biztosított! Előzetes jelzés és külön térítés ellenében lehetőség van kerékpárok (2 db felőtt és 2 db gyermek tracking kerékpár) kölcsönzésére is. Kérés esetén biztosítani tudunk gyermek etető széket illetve különböző gyermek játékokat is. Kérés esetén vasalót és vasaló állványt is biztosítani tudunk.

 

Házirend:

Személygépkocsi parkolása (1 autó/szoba) a zárt udvarban térítés mentesen biztosított.

A huzamos, 7 napot meghaladó tartózkodás esetén az apartmanban a takarítás során cseréljük az ágyneműt és a törölközőket.

A vendégház teljes területén ingyenes WI-FI hozzáférés biztosított.

A szállást az érkezés napján 17-20 óra között lehet elfoglalni és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. 

Előzetes jelzés esetén az érkezéskor és távozáskor személyes jelenléttel állunk vendégein segítségére.

Probléma esetén kérjük a 0-24 órában elérhető +36 30 269-0449 telefonszámot szíveskedjenek hívni.