Projekt címe: A Kemencés Vendégház energia-megtakarítási célú felújítása, szolgáltatásainak fejlesztése
Kedvezményezett neve: Plan-ok Tervező és Szolgáltató Kft.
Projekt azonosítója: 1916818150
Támogatási összeg: 9 986 846 Ft

A projekt a VP6-19.2.1.-18-4-17 kódszámú, Turisztikai szolgáltatások fejlesztése LEADER helyi felhívás támogatásával valósult meg, a Kemencés Vendégház energia-megtakarítási felújításának, szolgáltatásainak fejlesztésének céljából.

Pályázat során megvalósult beruházások:

  • A szálláshely kihasználtságának növelése érdekében a szabadidős tevékenységek végzéséhez új kerékpárokat szereztünk be.
  • A költséghatékonyság és a megújuló energia felhasználása érdekében az épületre felszerelésre kerültek fotovoltarikus napelemek.
  • Az épületek homlokzata és a födémek utólagos hőszigetelést kaptak, a fűtési és melegvíz ellátó rendszerek is átalakításra kerültek.

A marketing tevékenységnek köszönhetően a szálláshely honlapján, facebook oldalán és egyéb kiadványaiban (molinó, szórólap) a helyi természeti adottságokra, a kultúrára, hagyományokra és az épített örökség bemutatására nagyobb hangsúlyt fektetettünk.

A pályázat során megvalósult beruházásokkal, fejlesztésekkel reményeink szerint sikerült a turisztikai szolgáltatások és rekreációs programok feltételrendszerének fejlesztését és minőségibb szolgáltatás nyújtását biztosítani. A fenntartási időszakban együttműködő partnereink: Andezit Szalon Kft., Vanyarc Községi Önkormányzat, Buják Jövőjéért TDM Egyesület, Cserhát-Mátra TDM Egyesület, Mária Út Közhasznú Egyesület.

Együttműködő Partnerek weboldala:
https://andezithotel.hu/
https://mariaut.hu
https://www.vanyarcfalu.hu/


Kedvezményezett neve:Plan-ok Tervező és Szolgáltató Kft.
 
Támogatási összeg: 9,99 millió Ft
 
A projekt a VP6-19.2.1.-18-4-17 kódszámú, Turisztikai szolgáltatások fejlesztése LEADER helyi felhívás támogatásával valósult meg, a Kemencés Vendégház energia-megtakarítási felújításának, szolgáltatásainak fejlesztésének céljából Vanyarcon. 
Projekt azonosítója: 1916818150
 
Pályázat során megvalósult beruházások:
 
A szálláshely kihasználtságának növelése érdekében a szabadidős tevékenységek végzéséhez kerékpár kölcsönzési lehetőséget, a gyerekek részére kerti és szobai játékok, a kertben történő szabadidő eltöltéséhez játszó-pihenő elemeket (mászóka, hinta fedett kiülő) biztosítottunk. A szabadban történő főzés-sütési lehetőség érdekében grillezési lehetőség, kerti kemence és bográcsozó hely is kiépítésre került.
 
A költséghatékonyság és a megújuló energia felhasználása érdekében az épületre felszerelésre kerültek fotovoltarikus napelemek. Az épületek utólagos hőszigetelésével és a LED technológiás fényforrások bevezetésével az energiafelhasználás is jelentősen csökkent. 
 
A szálláshely honlapján és egyéb kiadványaiban a helyi természeti adottságokra, a kultúrára, hagyományokra és az épített örökség bemutatására nagyobb hangsúlyt fektetettünk. 
 
A pályázat során megvalósult beruházásokkal, fejlesztésekkel reményeink szerint sikerült a turisztikai szolgáltatások és rekreációs programok feltételrendszerének fejlesztését és minőségibb szolgáltatás nyújtását biztosítani.