Szolgáltatásaink

A legnagyobb - 65 m2-es - korhűen berendezett, tornácos lakóépületben kétfős hálószoba, a szobához közvetlenül csatlakozó fürdőszoba, teljesen felszerelt, mosogatógéppel is ellátott konyha, egy 10 fős étkező, valamint egy különálló mosdó található. Ezeken kívül az étkezőben egy korhű stílusban épített vályogtéglás búbos kemence is található, mely pl. malacsütésre is kiválóan alkalmas.

Az 50 m2-es, tornácos épületben lévő, korhűen berendezett apartmanház két darab, kétágyas, zuhanyzós szobával, és egy felszerelt közös konyhával rendelkezik.

A legkisebb, 20 m2-es, modern bútorokkal felszerelt apartman két fő elhelyezésére alkalmas, és saját zuhanyzó, valamint egy közös konyha is tartozik hozzá.

A két nagyobb épület között található egy fedett, zárható rész, ami egy 10-15 fős társág részére közös étkezési, bográcsozási, grillezési lehetőségre kivállóan alkalmas. Ezen túlmenően a telken nyitott tűzrakó és grillező hely is található. Igény esetén kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség, valamint a környék gyalogos megismeréséhez túravezetés is igényelhető. A vendégházban ingyenes WI-FI használat biztosított.

Személygépkocsi parkolása az udvarban lehetséges.